Oosterwolde woning (verkocht ovb)

Voor sommigen een opknapper, voor de meesten een luxe bouwkavel! Op een schitterende locatie aan de “stille kant” van de Compagnonsvaart (turfroute), gelegen aan de openbare weg in het agrarisch buitengebied ligt deze woning/bouwkavel. Zowel voor- als achter heeft u vrij uitzicht over de weilanden. De kavel is gelegen tussen de dorpen Oosterwolde en Appelscha (circa 1,5 kilometer). In beide plaatsen is een uitgebreide middenstand aanwezig en er zijn diverse sportverenigingen en voorzieningen. Daarnaast is er in Oosterwolde voorgezet onderwijs aanwezig.

Woning

De woning is circa 1930 gebouwd. In de tachtiger jaren is er een aanbouw gerealiseerd. De muren zijn opgemetseld uit halfsteens met klamp. Op het dak liggen betonnen pannen. De woning is nauwelijks geïsoleerd en wordt verwarmd middels een huur CV. Een aantal muren vertoont behoorlijke scheurvorming, waarschijnlijk door een matige fundering. De woning voldoet niet meer aan de eisen des tijd.

De indeling van het woongedeelte is als volgt.

Benedenverdieping
Entree, hal, trapopgang, woonkeuken, woonkamer, slaapkamers, toilet, douche, bijkeuken en achterhuis.

Bovenverdieping
Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met overloop en een hobbyruimte.

Garage
Op het erf staat een houten garage uit 2014. Dak is bedekt met golfplaten en op de vloer liggen betontegels. De elektrische deur is op afstand bedienbaar.

Kadastrale gegevens

Kadastrale gemeente Makkinga, sectie I, nummer 164, groot 1.110 m2 .

Prijs: € 179.000,00 Vraagprijs