Lippenhuizen: verkoop bij inschrijving

Voor de één een opknapper, voor een ander een luxe bouwkavel!

Op een schitterende locatie (de naam zegt het al “Welgelegen”) wordt per openbare inschrijving aangeboden een woning (voormalige boerderij) met een perceel weiland groot samen 1.26.50 hectare. De woning is gelegen aan de openbare weg in het agrarisch buitengebied van Lippenhuizen grenzend aan Jubbega en Hoornsterzwaag. 

De locatie ligt op circa 16 kilo­meter van Heerenveen en 5 kilometer van Gorredijk. In Jubbega kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en er zijn diverse sportverenigin­gen en voorzieningenDe busverbindingen met grotere plaatsen als Drachten, Oosterwolde en Heerenveen is prima.

De woning is circa 1900 gebouwd, maar voor het laatst in 1980 opnieuw deels opgebouwd/verbouwd uit deels spouwmuur en deels halfsteens muren. De spouw is geïsoleerd en de kap is van tempexplaten en is pangedekt. De woning verdient het nodige onderhoud en voldoet niet meer aan de eisen des tijd. Het woongedeelte wordt verwarmd middels een gaskachel, de ramen zijn van enkelglas en het houtwerk is matig tot slecht.  

De indeling van het woongedeelte is als volgt.

Benedenverdieping

Entree, hal, trapopgang, woonkeuken/kamer, 2 slaapkamers, toilet, douche en bijkeuken.

Bovenverdieping

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met overloop.

Op het erf staat een voormalige kippenschuur welke is opgebouwd van betonblokken. Het dak is bedekt met asbest golfplaten.

Bezichtigingen

Op 26 augustus en op 2 september tussen 15.00 en 17.00 uur is er de mogelijkheid om de locatie te bezichtigen.

De verkoop bij inschrijving vindt plaats op 8 september 2016 om 14.00 uur bij notaris mr. R. A. Rispens te Gorredijk.

De verkoopbrochure alsmede de inschrijvingsvoorwaarden zijn op te vragen bij makelaardij Marten Groothof.