Verrassend ruime vrijstaande woning met grote vrijstaande garage aan de rand van het dorp Jubbega. Een woning met vrij uitzicht en toch de dorpskern van Jubbega met alle voorzieningen op loopafstand.
Het betreft hier een nette woning. De goed onderhouden woning met ruime garage staat op een ruime kavel van 812 m2.

De woning ligt in het zuiden van Friesland, aan de rand van het dorp Jubbega wat ligt in de gemeente Heerenveen. De woning ligt op circa 15 kilometer van Heerenveen en 4 kilometer van Gorredijk. In Jubbega kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en er zijn diverse sportverenigingen, zwembad, lagere scholen en overige voorzieningen. Openbaarvervoer verbindingen zijn prima.

Kadastrale gegevens:

Gemeente     Sectie     Nummer    Oppervlakte
Mildam              K           3645          812 m2

Woonhuis
De woning is van in 1948 gebouwd, maar in 1998 volledig verbouwd en uitgebreid. De woning is in 1998 voorzien van  een geheel nieuwe geïsoleerde betonvloer (met uitzonder van het deel ter plaatse van de kelder) en een compleet nieuw geïsoleerd dak en voorzien van isolatieglas. Grotendeels is de woning in 1998 voorzien van nieuwe geïsoleerde spouwmuren. De bestaande spouwmuren zijn in 2014 na geïsoleerd.  De woning heeft een inhoud van circa 420 m3 en een gebruiksoppervlakte van circa 140 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal, meterkast (8 groepen waarvan 1 voorzien van krachtstroom), trapopgang naar verdieping, woonkamer (circa 30 m2), woonkeuken (circa 15 m2), kelder, studeerkamer, voormalige badkamer  bijkeuken met cv-ketel  en met toiletruimte.

Bovenverdieping:
Overloop met 4 slaapkamers (circa 18 m2, 12 m2 ,  10 m2 en 8 m2 ) en recente badkamer (in 2015 gerealiseerd) en een separate met toiletruimte ( gerealiseerd in 2007).

Zolder:
De zolder is bereikbaar doormiddel van een luik in de slaapkamer en loopt over de volle lengte van de woning. Op de zolder bevind zich de centrale afzuiging van de badkamer en keuken.

De gehele woning wordt verwarmd middels centrale verwarming (HR-combi (cw 5) uit 2009). De woning is (op het kelderraampje na) geheel voorzien van isolerende beglazing. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering en alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. TV kan worden gekeken via de kabel.

Garage
Bij de woning staat een ruime vrijstaande stenen (geïsoleerd spouwmuur) garage (bouwjaar ca. 2000) van 6m1 x 9 m1 met gevlinderde betonvloer en  grote bergzolder. In de garage is een krachtstroomaansluiting aanwezig en naar de garage ligt een afgedopte wateraansluiting. Tevens bevind zich hier een oplaadpunt voor een elektrische auto.

Tuin
De woning beschikt over een ruime tuin met groot terras welke zuidelijk is georiënteerd. Naast de woning bevind zich een ruimte oprit van gebakken klinkers waar auto’s naast elkaar kunnen parkeren.

Vraagprijs: € 249.950 k.k.