Locatie

Op een mooie locatie gelegen aan de rustige kant van de vaart staat deze vrijstaande nette traditioneel gebouwde woning met aangebouwde garage in de bebouwde kom van Jubbega. De woning heeft een fraai aangelegde tuin van maar liefst 1.051 m2 en ligt in de dorpskern van Jubbega met alle voorzieningen op loopafstand.

Omgeving

De woning ligt in het zuiden van Friesland, midden in het dorp Jubbega wat ligt in de gemeente Heerenveen. De woning ligt op circa 15 kilo­meter van Heerenveen en 4 kilometer van Gorredijk. In Jubbega kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en er zijn diverse sportverenigin­gen, zwembad, lagere scholen en overige voorzieningen. Openbaarvervoer verbindingen zijn prima.

Woonhuis

De woning is in 1970 gebouwd, maar in 1999 deels gerenoveerd (keuken, toilet en badkamer). Ook is er toen een kap op de garage gezet. De woning is deels voorzien van betonvloeren en deels van houten vloeren. De constructie betreft spouwmuren met pannendak. De aanbouw betreft enkel steensmuur. Het is verkoper niet bekend of het dak geisoleerd is. De woning is grotendeels voorzien van isolatieglas. De voorzieningen in de keuken, toilet en badkamer zijn goed, maar wel gedateerd. De woning heeft een inhoud van circa 430 m3 en een gebruiksoppervlakte van circa 130 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:

Hal, meterkast (waarschijnlijk 7 groepen), trapopgang naar verdieping, woonkamer/keuken (circa 45 m2) met schuifpui naar tuin, kelder, slaapkamer, badkamer (met ligbad, douche en wastafel), halletje met geiser en toilet, bijkeuken. Via de bijkeuken is de garage bereikbaar.

Bovenverdieping:

Overloop met 2 ruime slaapkamers (circa 16 m2 en 20 m2) met balkons en een inloopkast. De beide slaapkamers hebben aan de zijkanten (schuine dak) nog veel opbergruimte/kasten.

Zolder:

Deze is via een ladder bereikbaar en dient als opslag.

De gehele woning wordt verwarmd middels hete lucht verwarming (Bosch uit 1970) aangevuld met een gashaard in de woonkamer. De warmwatervoorziening is middels een geiser. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering en alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. TV kan worden gekeken via de kabel.

Garage

Tegen de woning aangebouwd staat een stenen (halfsteens) garage van circa 5,66 m1 x 2,66 m1 met betonvloer en bergzolder. In de garage is stroomaansluiting aanwezig.

Tuin

De woning beschikt over een ruime diepe tuin met groot terras welke zuidelijk is georiënteerd. Aan de oostkant van de woning bevind zich een oprit van gebakken klinkers. Aan de voor- en westkant bevindt zich een fraai aangelegde siertuin met vijver.