Heerenveen villa aangekocht namens opdrachtgevers

Wonen aan de rand van Heerenveen op een fraaie locatie nabij de bossen van Oranjewoud.

Deze villa is onder architectuur gebouwd in 1955 en is met veel zorg bewoond. De woning is tot in de puntjes bijgehouden en in 2005 nog uitgebouwd en aangepast aan de huidige woonwensen. Daarnaast is in 2001 de woning geheel voorzien van een nieuw dak (geïsoleerde dakplaten en pannen). De ruime en zonnige tuin is onder architectuur aangelegd en maakt het geheel compleet!

Begane grond

overdekte entree, hal, garderoberuimte met bordestrap, toilet, zonnige eethoek v.v. tuindeuren naar terras met halfopen keuken (L-vormige opstelling, Poggenpohl) v.v. diverse inbouwapparatuur, sfeervolle woonkamer (v.v. massieve vloerdelen) met houtkachel en uitgebouwde erker, werk/slaapkamer, kelder (stahoogte) met veel bergruimte, bijkeuken met achterentree en toegang tot de inpandige garage, ruim opgezette fraai onder architectuur aangelegde tuin rondom met vrijstaande berging v.v. zolderberging en volière (afm. 8.00 x 4.00 meter)

Eerste verdieping

overloop met diverse inbouwkasten en een inloopkast, separaat 2e toilet, ruime badkamer met ligbad, douche, bidet en dubbele wastafel, ruime ouderslaapkamer met Frans balkon en 2e eigen badkamer v.v. douche, wastafel en 3e toilet, 2 slaapkamers beide met deuren naar balkons waarvan 1 met nog een inloopkast.

Isolatie: dak- en vloerisolatie en isolerende beglazing. Bouwjaar: 1955 en in 2001/2005 onder architectuur uitgebreid en grondig gemoderniseerd. De woning wordt verwarmd middels een HR-combiketel (Nefit bj 2001). In 2013 is de gehele woning extern geschilderd. Oppervlakte eigen grond: 2.074 m².