Omschrijving

Op deze mooie locatie staat een nette vrijstaande woning op maar liefst 612 m2 grond met 3 slaapkamers en een aangebouwde garage met rondom de woning een fraai aangelegde tuin met terras met voldoende privacy. In 2010 is de spouwmuur geïsoleerd doormiddel van Supafill spouwisolatie en ook is in 2010 de houten vloer geïsoleerd. De woning is iet wat gedateerd. De keuken en de badkamer verdienen een opknapbeurt.

Omgeving

Op korte afstand (loopafstand) bevinden zich diverse voorzieningen zoals een bakker, visboer, Lidl, school etc. Daarnaast is Heerenveen natuurlijk bekend om Thialf, Het Abe Lenstra stadion en Sportstad.

Kadastrale gegevens:

Betreft kadastrale gemeente Knijpe, sectie C, nummer 2852, groot 612 m2.

Woning

De goed onderhouden woning is in 1970 op een traditioneel manier gebouwd en opgetrokken uit spouw muren, deels hout en deels betonnen begane grondvloer en betonnen verdiepingsvloer. Daarnaast is er nog een vliering welke middels een vlizotrap bereikbaar is. De hout beschoten kap is niet geisoleerd. De woning heeft een inhoud van circa 465 m3 en een gebruiksoppervlakte van circa 148 m2.  De indeling is als volgt:

Begane grond:

Ruime hal, meterkast, toilet, trapopgang, L-vormige woonkamer (circa 36 m2), keuken (circa 8 m2),  bijkeuken en toegang tot de garage.

Bovenverdieping woongedeelte:

Ruime overloop met drie slaapkamers (circa 12 m2, 11 m2 en 12 m2) en een badkamer met toilet.

 

De gehele woning wordt verwarmd middels centrale verwarming (HR-combi Intergas uit circa 2006). Zowel beneden als op de verdieping bevinden zich radiatoren. De woning is bijna geheel voorzien van isolerende beglazing en houten kozijnen. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. TV kan worden gekeken via de kabel.

Garage

De aangebouwde garage meet circa 3,5 bij 6 meter en is opgetrokken uit halfsteensmuren en heeft een plat dak. De garage is verwarmd.

Vraagprijs € 310.000 k.k.

Voor meer informatie neemt u contact op met Marten.