Algemeen
Op een mooie locatie wordt per openbare inschrijving aangeboden een woning met een perceel weiland (kavel grond) groot samen 0.37.84 hectare (3.784 m2). Het perceel weiland is ontsloten via het erf behorende bij de woning en via perceel 5528 naar de Voorstraat

Ligging
De woning is gelegen aan de Schepperstraat 2 te Buitenpost. Buitenpost is een dorp met ± 6000 inwoners en heeft een hoog voorzieningsniveau, zo zijn hier diverse winkels, supermarkten, basisonderwijs, middelbaar onderwijs en goede mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen (in het dorp is een treinstation aanwezig).

Woning
De woning is in 1966 gebouwd en heeft een inhoud van 408 m3 en een vloeroppervlakte van 171 m2 (bron: kadaster). De woning is in de loop der tijd iets gemoderniseerd en goed onderhouden. De woning is opgetrokken uit spouwmuren welke niet zijn geisoleerd. De kap is houtbeschoten en pan gedekt. De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming (Intergas, compact HR). De woning is voorzien van thermopane beglazing en de kozijnen zijn van hout.
De indeling van het woongedeelte is als volgt.

Benedenverdieping:
Entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkeuken, woonkamer, keuken, bijkeuken met douche en doorgang naar de garage.
Bovenverdieping:
Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan 1 met balkon en 2 met wastafel, overloop.
Vliering:
Deze is niet beloopbaar.

Garage
Er is een garage met plat dak tegen de woning aangebouwd. Muren zijn halfsteens.

Kadastrale gegevens
Kadastrale gemeente Buitenpost, sectie A nummer 4740, groot 3.784 m2 .

Erfdienstbaarheden
Volgens opdrachtgever zijn er geen erfdienstbaarheden ten laste van de percelen. Wel is er een erfdienstbaarheid ten gunste van perceel 4740 en ten laste van perceel 5528 (reed vanaf de Voorstraat). Op het informatiebiljet staat hierover meer.

Planologische bestemming
Volgens het vigerend bestemmingsplan heeft de woning een woonfunctie. Het perceel grond achter de woning heeft thans de bestemming “agrarisch”.
Betreffende de mogelijkheden van het perceel grond verwijzen wij u naar de gemeente Achtkarspelen.

De verkoop bij inschrijving vindt plaats op 24 november 2017 om 14.00 uur bij Mook de Notaris te Surhuisterveen, Nije Jirden 14.

Aanvaarding en levering
Zie inschrijvingsvoorwaarden welke bij Makelaardij Marten Groothof te verkrijgen zijn.

Bezichtigingen
Op vrijdag 3 november tussen 14.00 en 16.00 uur en op donderdag 9 november tussen 16.00 en 17.00 uur is er de mogelijkheid om de locatie te bezichtigen.

Inlichtingen
Voor informatie kunt u zich wenden tot Makelaardij Marten Groothof te Lippenhuizen, telefoon: 0516-463488, internet: www.martengroothof.nl, e-mail: info@martengroothof.nl