Onroerend goed Friesland

Deskundige begeleiding bij aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed in Friesland.

U bent voornemens uw agrarisch bedrijf , agrarische woonboerderij, onroerend goed en/of -grond te verkopen? Makelaardij Marten Groothof is het aangewezen makelaarskantoor tijdens uw zoektocht of bij het verkooptraject van agrarisch onroerend goed in Friesland en daarbuiten. Daarnaast kunt u mij inschakelen voor advies en begeleiding bij de verplaatsing van uw agrarisch bedrijf. Mijn achtergrond als bedrijfsadviseur binnen de agrarische wereld zorgt ervoor dat ik van toegevoegde waarde ben voor mijn klanten en opdrachtgevers.

Onroerend goed in Friesland, Noord Drenthe en West Groningen

Makelaardij Marten Groothof is gevestigd in het plaatsje Lippenhuizen in Friesland. Van daaruit worden tevens klanten in Noord-Drenthe en West-Groningen bediend. Ik heb veel kennis van de regionale markt en heb in de loop der jaren een groot netwerk van professionals om mij heen verzameld. Dit wordt gecombineerd met een persoonlijke aanpak en duidelijke werkwijze, waarbij ik u graag alle zorg uit handen neem.

Werkwijze

Na een eerste kennismaking volgt een inventarisatie van uw wensen of een waardebepaling van het te verkopen onroerend goed. In geval van verkoop stellen we vervolgens samen een uitgebreid verkoopplan op. We brengen uw agrarisch bedrijf, agrarische woonboerderij, onroerend goed en/of grond op diverse manieren onder de aandacht en uiteraard verzorg ik de bezichtigingen en het voeren van onderhandelingsgesprekken. Ook draag ik zorg voor de contractuele afwikkeling van uw aan- of verkoop. En mochten er nadien vragen of onduidelijkheden zijn, dan sta ik altijd voor u klaar.

Advies aan- en verkoop onroerend goed

Wilt u meer weten over wat Makelaardij Marten Groothof voor u kan betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie over alle diensten en manier van werken. Graag maak ik kennis met u in een persoonlijk gesprek, om zo uw mogelijkheden te bespreken. Neem contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.