Agrarische makelaar Friesland

De agrarische makelaar Friesland Marten Groothof is de specialist in aan- en verkoop, taxaties, waardebepalingen agrarisch- en landelijk vastgoed.

Ik help u graag bij aan- of verkoop van agrarisch onroerend goed. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van grond uit een erfenis of als nabestaande van de oorspronkelijke eigenaar. Ik kan u, als agrarische makelaar voor Friesland, uitstekend bijstaan in de bemiddeling en verkoop hiervan. Mijn kennis van de agrarische markt en specialisatie in het buitengebied komen ook zeer goed van pas tijdens uw zoektocht naar een landelijke woning, of bij de verkoop hiervan.

Een ander specialisme is het verrichten van waardebepalingen en taxaties. Veelal gebeurt dit in samenwerking met de accountant van de opdrachtgever. Hij kent alle ins en outs van het bedrijf en heeft veel kennis van fiscale zaken. In overleg wordt zo voor u de beste verkoopstrategie bepaald.

Meer informatie

Bent u voornemens agrarisch onroerend goed te kopen of verkopen? Ik vertel u graag over uw persoonlijke mogelijkheden en mijn werkwijze. Als dit u aanspreekt, stellen we na een uitgebreide inventarisatie in samenspraak met u een verkoopplan op, waarin alle zaken omtrent de verkoop aan bod komen. Uiteraard verzorg ik voor u de bezichtigingen en onderhandelingen en zorg ik ervoor dat de aan- of verkoop correct wordt afgehandeld. Meer informatie over mijn diensten en werkwijze vindt u hier. Of neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.